ÍNDEX DE RECEPTES

15 de febrer del 2021

PASTÍS MOUSSE DE XOCOLATA (VEGÀ)

 

Avui és l'aniversari del Jesus! i aprofitant que ahir erem més de dos..., quatre..., el vam fer bufar! 
Li vaig fer aquest pastís de xocolata, boníssim!! tots ens vam llepar els dits!! La recepta és de "lagloriavegana" que m'agrada molt i faig moltes receptes veganes d'ella, sempre surten bé i bones!
Ella en diu "cheese" cake però trobo que és més com una mousse, però bé, el nom tant li fa, el que importa és que sigui bo, i ho és!!! 
Les nous de macadàmia és poden substituir per altre fruit sec, aquestes nous són una mica cares, però per un dia es pot fer...
La base també pot ser la típica de galetes, així que podem modificar i fer com ens agradi!!
Si el feu, teniu l'èxit assegurat!!
PASTÍS MOUSSE DE XOCOLATA ("CHEES" CAKE)
Ingredients
Base
150 g de nous del país (també podeu fer-ho al algun altre fruit sec)
100 g de dàtils medjoul (o els que tin gueu...)
30 g d'oli de coco
1 cullerada (sopera) de cacau en pols
Mousse
300 g de nous de macadàmia (en remull durant un mínim de 4 hores)
ç400 g de llet de coco (una llauna)
100 g de cacau pur en pols
100 g de sirope de àgave
1 culleradeta de pasta de vainilla ( o essència...)
Pessic de sal
20 ml de cafè expreso
Preparació
Triturem els ingredients per a fer la base i repartim la barreja en un motlle d'uns 18 cm (si és de 20 cm quedarà més baixet...), repartim i premem bé per a que tota la base quedi per un igual, podem ajudar-nos amb el cul d'un got.
Reservem al congelador
Preparem la mouse, escorrem les nous de macadàmia i triturem molt bé amb la resta d'ingredients, fins a tenir una crema fina i sense grumolls.
Traiem la base del congelador, jo vaig posar a tot el voltant una làmina de plàstic acetat, o altre que tingueu, per a que en desmotllar-lo quedi més bé i sigui més fàcil. Hi aboquem  la crema donem uns copets per a traure possibles bombolles i quedi ben llisa de sobre i reservem a la nevera.
És bo fer-lo el dia abans per a que qualli, si el feu el mateix dia l'haureu de posar al congelador, en no portar gelatina ni cap mena de quall, necessita temps de repòs.


1 comentari:

MalúPresumida Cocinandoentreharina ha dit...

Te que estar bonissim. Em prenc nota a la meua llista de pendents. Gràcies per compartir-ho. Besets

Seguidors