8 de març de 2021

FLAM DE CAFÈ VEGÀ

 

El flam és d'aquestes postres agraïdes perquè gairebé agraden a tothom... Aquest no porta ou, és vegà, però us animo a que el feu perquè us sorprendrà lo bo què està!!! Ens va agradar moltíssim. molt gustós, de textura fina, no té res a envejar al flam convencional!!

FLAM DE CAFÈ VEGÀ

Ingredients

800 ml de vaguda de soja o altra

80 g de xarop d'atzavara (sirope de agave)

100 g de mantega d'anacardos (sense remull, triturar molt bé fins aconseguir una crema fina)

1 c/p de vainilla

4 g d'agar agar

50 ml de cafè expresso

Sucre+ una mica d'aigua pel caramel

Preparació

Primer farem el caramel per a repartir en el motlle o motlles.

En una paella posem el sucre i la mica d'aigua i deixem que es faci el caramel, s'ha de vigilar que no es cremi que ho fa ràpidament...

Un cop el tenim el repartim pel motlle i reservem

Posem la resta d'ingredients al got del nostre robot i triturem molt bé, ha de quedar una barreja ben fina

L'ha posem en un cassó i coem a foc mig durant 8 minuts, remenant sense parar

Aboquem la barreja en el motlle o motlles i deixem refredar, més o menys 1 hora, després el reservem a la nevera, tapat amb film. 

És bo fer-lo el dia abans, així estarà ben quallat!

A l'hora de servir desemmotllem i servim

c/p : cullera de postres


Cap comentari:

Seguidors