4 de març de 2021

MAGDALENES VEGANES

 

Mai hagués dit que es podria fer rebosteria sense ou... però poc a poc vaig descobrint que es poden fer coses molt bones!! com aquestes magdalenes amb perles de xocolata que estan súper bones!!! Per dir-ne alguna pega... són més trencadisses, es a dir, s'esmicolen una mica però cap altre detall a remarcar! sinó que són bones per què si!!! Aquestes també es queden a comacasa-res!!
MAGDALENES VEGANES
Ingredients
200 g de farina de rebosteria
250 ml de veguda vegetal (soja, arròs, o altra)
160 g de sucre
70 g d'oli d'oliva (suau)
2 c/s de fècula de blat de moro (maicena)
1 c/p de vinagre blanc
1/2 c/p de bicarbonat
3/4 c/p de llevat tipus Royal
Essència de vainilla
Preparació
Preescalfem el forn a 200º
Jo vaig fer la massa amb la KitchenAid però es pot fer a mà
Poisar en el bol la veguda vegetal, elsucre imla vainilla, barrejar, afegir el vinagre i seguidament la farina tamisada junt amb el llevat, el bicarbonat i un pessic de sal, també la maicena, batem bé per a incorporar tots els ingredients, queda una massa bastant líquida ( jo potser la propera vegada hi posaré una mica més de farina, a veure si és per això que s'esmicolaven fàcilment)
Afegir les perles de xocolata i remenar bé
Repartim la massa en 10-12 càpsules de magdalena, per sobre afegim més perles de xocolata iuna mica de sucre
Coem durant 20-25 minuts, punxeu-les per a comprovar que ja estan cuites (la brotxeta ha de sortir seca i neta)
Traiem del forn i deiuxem refredar damunt d'una reixeta
Les guardem en un recipient hermètic 
c/s = cullera sopera  c/p= cullera de postres   c/c= cullera de café





Cap comentari:

Seguidors