ÍNDEX DE RECEPTES

5 d’octubre del 2023

PASTÍS BALENA I PASTÍS BANDERA PIRATA- ANIVERSARI GAEL

El cap de setamana va ser ben complert! si el dissabte va bufar 7 anyets el Jordi, diumenge li va tocar bufar els 3 anyets al Gael!!! què content estava!! amiguets, cosinets, tietes i tiets, avis, vovò del Brasil... tota una gran família !! 
La festa estava dedicada al mar! així que el pastís, bé, pastissos, havien de ser temàtica mar... Al Gael li agraden molt les balenes! i ara tambè està molt amb els pirates!!
Estaven molt bons, van volar!!! cosa estranya però els peques van menjar pastís!! El Gael va voler la cua de la balena!
El pa de pessic de la bandera pirata era de taronja, (recepta de la Thermomix, en lloc de sucre eritritol) i pel mig crema de xocolata que havia fet el dia abans, també sense sucre, la combinació perfecta per a que agradés tant!! El de la balena era el de iogur de tota la vida, i pel mig melmelada de prèssec casolana, molt bo també!!
La cobertura de la balena és xocolata blanca tenyida de blau, vaig fer varies proves perquè no és pas fàcil que surti a la primera... si ho heu de fer alguna vegada demaneu colorant per a xocolata, ha de ser liposoluble perquè sinó no va bé... El potet, que és petit, s'ha de posar al microones perquè és desfaci, al pot és com un terròs de sucre... i això que és tan sencill em va costar descobrir-ho...
L'avi va fer la plantilla de la balena i després va retallar el pa de pèssic! Va tenir feina, la part artística és d'ell!! sort en tinc!! Ha, ha!!


Seguidors