12 de novembre del 2009
COCA DE VIDRE
És de les primeres receptes que vaig penjar al nostre primer bloc, ara les he d'anar rescatant de mica en mica... això ens portarà una mica de feina.
Aquesta recepta és molt fàcil,i d'un resultat excel·lent !!! ja veureu que agradarà molt i l'haureu de fer sovin, a mi m'ha passat! i en faig bastant sovint.
COCA DE VIDRE
Ingredients:
1 massa de pizza fresca
oli
pinyons
sucre
anís sec
(si us agrada el gustet d'anís, podeu pintar-la una mica)
Preparació:
Estirar la massa de pizza ben fina, donant-li forma allargada i estreta (per una coca individual d’uns 30x7 cm). Pintar-la generosament amb oli amb l’ajut d’un pinzell. Repartir el sucre i els pinyons per sobre (ha de quedar ben ensucrada). Coure-la al forn a 220º durant 10-15 minuts fins que es dauri (cal vigilar que no es cremi). Treure-la del forn i, immediatament, ruixar-la amb anís, ben generosament. Aquest anís és el que li dóna la textura de vidre.
Espero que la feu i que us la demanin moltes vegades!