ÍNDEX DE RECEPTES

29 de maig del 2018

MOUSSE DE GOFIO

Havia sentit a parlar del gofio però no coneixia ni el seu gust ni l'havia fet servir mai... Recent portat de Lanzarote me'n van regalar un paquet, què en faré vaig pensar... i el sr. google em va donar la resposta... La mera recepta que he fet ha estat aquesta mousse, hem quedat sorpresos de lo bona que està!!! un gust a torat suau, a fruits secs, cremosa, molt i molt bona!!!
Aquest gofio es de farina de blat de moro torrat ( a Canàries en diuen millo), però pot ser també de d'altres cereals o llegums.
La mousse que em va sobrar la vaig congelar i ens la menjarem com a gelat que ha de ser súper bo...!

MOUSSE DE GOFIO
Ingredients
110 g de gofio (aquest La Piña torrat intens)
3 ous
500 ml de nata per a muntar
150 g de llet condensada (he posat la que és desnatada, que no sabia que també n'hi havia...)
20 ml de llet
Un pessic de sal
Preparació
Separem els rovells i les clares. Batem una mica els rovells i hi afegim la llet condensada, batem per a integrar-la, seguidament afegim el gofio, l'incorporem batent de nou i finalment afegim la llet i l'integrem batent fins a tenir una crema homogènia, agafa un color torrat preciós! Reseervem
Muntem la nata i l'afegim a poc  poic a la crema anterior, amb una espàtula i moviments suaus, envoltants (de baix a dalt).
Muntem les clares amb el pessic de sal, a poc a la barreja anterior, amb espàtula i moviments envoltants per tal que la mousse no perdi volum.
Ja tenim la mousse preparada per a omplir el recipient on la vulguem presentar i reservar a la nevera durant al menys 3 hores per  que agafi una mica de consistència.
Per a decorar-la podem esmicolar unes galetes i repartir per sobre.

Font: després de veure'n vàries vaig triar aquesta de Natursan



2 comentaris:

Palmira POM ha dit...

Mira que n'he sentit parlar del gofio però mai l'he catat! I aquesta mouse fa molt bona pinta! Apuntada!
Petons,
Palmira

Miquel ha dit...

El gofio lo conozco porque he estado 2 veces en las islas Canarias, pero así como postre no lo he probado y estoy seguro que este mousse esta bien buena.El Sr.Google nos da muy buenas ideas.
Petons

Seguidors