ÍNDEX DE RECEPTES

3 de maig del 2020

CREMA DE MANDARINAS


Em vaig assabentar que el cap de setmana passat ens havia deixat el bloguer Jose Padilla (Gastropadi). Havia coincidit amb ell i la seva dona, la Montse, en alguna trobada que feiem els bloguers i que ara ja no fem..., grans persones! Com a record i homenatge al Jose, aquesta setmana publiquem unba recepta del seu blog, i no volia pas faltar a aquesta crida!.
He preparat la crema de mandarina i us asseguro que no me l'he tret del cap... Les postres d'avui van per tu Jose!! (GastroPadi "Crema de mandarinas")
Molts ànims Montse i família!
Ahir al super no vaig trobar mandarines... així que també hi ha taronja... Jo, que he rostat el cassó de fer la crema, ja se que està súper bona...
CREMA DE MANDARINES
Ingredients
1/2 litre de suc de mandarina (jo l'he colat)
3 cullerades soperes de sucre
40 g de maizena
2 rovells d'ou
Preparació
Fem el suc de les mandarines, amb l'ajuda d'una cullereta o estri per a fer boles traiem la polpa per a que ens quedi només la pell, serà el nostre recipient per a la crema.
En un casso posem el suc, en reservem una mica per a desfer la maizena, amb el sucre, fem
arrencar el bull.
En un bol desfem la maizena i el rovell d'ou, barregem per a que quedi tot integrat.
Afegim a poc a poc el suc a la barreja d'ou, primer només una mica i remenem bé per a que els rovell no es quallin, quan ja han agafat temperatura podem afegir la resta de suc i remenem molt bé.
Seguidament posem la barreja al cassó, jo ho he colat, per a traure qualsevol impuresa que hi pugui haver quedat. Courem a foc baig remenant constantment fins que comenci a espessir, serà el moment de traure del foc, deixar que perdi temperatura i omplir els nostres recipients, en aquest cas les mandarines que hem buidat.
Deixarem refredar a la nevera fins l'hora de servir, que cremarem una mica de sucre per sobre.
Jo he desfet una mica de xocolata negra també per a decorar.




3 comentaris:

Cristina ha dit...

Molt bona recepta Teresa. Unes postres molt bones.

naturline ha dit...

Que receta más deliciosa, a demás lo explicas muy bien, hace que sea fácil de hacer la receta y lo más seguro que la haga.
Muchas gracias por la receta.
Un saludo

perfume ha dit...

La receta buenisima, muy recomendado es muy sencilla

Seguidors