ÍNDEX DE RECEPTES

8 de juny del 2020

GELAT DE MANGO


Fa uns dies vaig preparar aquest gelat de mango. Què bons queden els gelats de fruita, saludables i refrescants! Aquest però va ser una prova perquè vaig posar sucre moré, per aixó va matar el color del mango... el proper serà amb sucre blanc..., ara que, el gust era molt bo!!
GELAT DE MANGO
Ingredients
2 mangos madurs
250 ml de llet de coco
50 g de sucre blanc
Una cullerada de sucre moré (al proper no li.n posaré,m afegiré 10 g de sucre blanc)
4-5 fulles de menta
Preparació
Primer que res si el fem amb geladora hem de posar el got d'aquesta al congelador, tota la nit, si és més temps millor, jo ara a l'estiu hi és sempre...
La preparació també haurà d'estar a la nevera unes 3-4 hores, ha d'estar ben freda!
Anem doncs a preparar el què serà el gelat!
Pelem els mangos i els posem al got del robot que tinguem, afegim la llet de coco, la menta tallada a juliana i el sucre, triturem molt bé. Posem la barreja en un bol, tapem amb filsm i deixem a la nevera.
Per a fer el gelat, muntarem el got de la geladera, jo a la kitchenAid, posem a velocitat 1 i anem abocant la barreja, en uns 20-25 minuts tin¡drem el gelat fet, l'aboquem en un taper i el posarem al congelador fins l'hora de servir, tingueu la precaució de traure'l 15 minuts abans de servir.
Veureu que cremós, gustós i bo!!
Si no teniu geladora, poseu la barreja al congelador, i cada 30 minuts amb una forquilla l'aneu remenant i trencant els cristalls en passar la forquilla, no quedarà tant cremós, però bo ho serà!



1 comentari:

lolines ha dit...

mmm, quin gelat mes bonissim!!!

Seguidors