ÍNDEX DE RECEPTES

25 de gener del 2021

PASTÍS DE FORMATGE "LA VIÑA"


Mireu que n'hi arriba a haver de receptes de pastissos de formatge!!! al blog n'hi ha uns quants... aquest és el famós de "La Viña", que també hi és, però aquesta recepta la trobo millor... A casa ens agraden molt, tots els trobem bons però sempre n'hi ha algún de preferit i podria ser aquest ben bé!

PASTÍS DE FORMATGE "LA VIÑA"

Ingredients

500 gr de formatge cremós ( tipus Philadelfia)

4 ous L

200 gr de sucre

250 ml de nata per a muntar

1/2 cullerada sopera de farina

Preparació

Preescalfem el forn a 210º

Posem el formatge en el bol del robot que tingueu, jo amb KitchenAid. Un cop tenim el formatge ben cremós hi anem afegint els ous, un a un i brregem bé,m seguidament afegim el sucre, batem per a que s'integri bé, a continuació afegim la farina i batem bé, només ens falta afegir la nata, barrejar fins a tenir una crema homogènia i fina, queda bastant líquida, no us espanteu!

Folrem un motlle rodó de 18 cm, si és més gran no quedarà tant alt, amb paper sulforat, que sobresurti del motlle, si cal posseu-ne dos... no talleu el sobrant. Per a que s'adapti millor humitegeu el paper, arrugueu-lo i folreu el motlle, ja veureu que bé s'adapa"

Hi aboquem la barreja i enfornem a 210º durant uns 45 minutrs, si veieu que està massa torrat de sobra posseu un paper sulforat per sobre. 

Un cop cuit, el deixem  al forn amb la porta entreoberta per a que es vagi refredant.

El traiem del forn i deixem refredar dins el motlle ben bé 4-5 hores, veureu que quan surt del forn encara tremola en moure'l, és normal, no vol dir que estigui cru..., no el desemmotllem fins que estigui ben fred, NO EL POSEU A LA NEVERA...

Amb compte traurem el paper sulforat i l'emplatem.

Aquest i tots els pastissos de formatge són més bons a temperatura ambient!






Seguidors