ÍNDEX DE RECEPTES

26 de novembre del 2009

CLASSE AMB LA MIREIA CARBÓ



CLASSE AMB LA MIREIA CARBÓ

ESPECIAL MENÚ DE NADAL

(Club Social Caprabo)

Uf! Fa mesos que no anava a les classes de la Mireia, des d’abans de l’estiu! Ahir amb l’amiga Empar vam passar una bona estona, primer fent petar la xerradeta, que també feia dies que no ho fèiem, i desprès mirant i escoltant la Mireia, i fent algun d’aquells OOOHHHHs! que fem durant la classe, si hi heu anat ja ho sabeu, perquè si no el fem, ella el reclama!
Es a dir, que vam passar una molt bona estona!
Ens va preparar un menú especial per aquest Nadal, però a casa, quan dic de canviar el menú d’aquest dia, sempre diuen que no, no, que volen el tradicional ... el bon caldet, la carn d’olla, el pollastre de pagès, de pota blava, capó... amb la guarnimenta reglamentària (prunes, orellanes, pinyons, cebetes, salsitxes talladetes ...què bo!)... i a les postres ningú hi arriba! En fi, que ho hauré de provar un altre dia, però ho faré, tenia la pinta tot d’estar boníssim.

El menú que ens va preparar:

Crema de gambes amb tres textures (carpatxo de gamba, gamba pelada i crema de gamba)

Canelons d’ànec amb salsa oriental de poma

Tiramisú de torró amb estel de Nadal

És possible que aquest diumenge faci el tiramisú, ja us ho diré...

1 comentari:

Anònim ha dit...

Jo també he anat a la classe de la Mireia. De fet fa ben poc que acabo de arrivar. Quina bona pinta que té tot. I què fàcil que ho fa! Potser cauran els dos primers plats al menú de la Nit de Nadal. Per postres ja m'han demanat el coulant de xocolata.
Belén

Seguidors