ÍNDEX DE RECEPTES

19 de desembre del 2010

TALLER AL MUSEU DE LA XOCOLATA: DOLÇOS DE NADAL

Avui hem tingut taller al Museu de la xocolata! Ja feia uns quants que em saltava, per una raó o una altra, i ja en tenia ganes!
El taller estava dedicat als dolços de Nadal, així que hem fet un torró de coco, presentat en forma de boles, estil xupa-xup, però que podem fer la mateixa fórmula i fer-ne una barra, i un altre torró de xocolata blanca amb fruits secs, festucs, pinyons, ametlles, avellanes, arròs inflat (crispies)..., podem fer la barreja que més ens agradi. Aquesta recepta la podem fer amb les mateixes proporcions, amb chocolata negra o llet, i també canviant els fruits secs per taronja, orellanes d'albercoc, panses... És a dir que, respectant les quantitats, podem fer diferentes versions. A banda del que fem allà, sempre et van donant idees i t'ensenyen com podem treure'n el millor partit possible.
Com sempre, ens ho hem passat molt bé, ens hem retrobat unes quantes companyes que ja portem un temps assistint a aquest tallers, i amb el Santi, un noi jovenet que no falta a cap taller! i que segur arribarà lluny a la cuina, i serà un bon pastisser, perquè les ganes i la il·lusió les té! Quan hem acabat tota la feina, i com ja és d'obligació, hem berenat!, hem tastat els torrons que l'Andrés, el nostre professor, ens tenia preparats i els hem regat amb una copeta, o dos, de bon cava!
Com que avui el Museu tenia organitzada una vetllada musical amb sopar inclòs, amb l'actuació de la cantant Lucrecia, en acabar la classe el director ens la presentat i l'hem pogut convidar a torró i fer-nos la foto reglamentària!
Per cert, dilluns ja es podrà sol·licitar reserva  pels tallers del primer semestre del 2011, si hi esteu interessats/des, afanyeu-vos! que s'omplen ràpidament!!!
Així que hagi fet la recepta us la posaré, serà aquesta setmana, perquè si us agraden, pugueu fer-los per aquestes festes.


8 comentaris:

LA COCINERA DE BETULO ha dit...

Ja ens ensenyaràs les receptes.
Segur que us havèu passat molt bé.
Petons.

Anònim ha dit...

Hola Teresa,

Què ràpida que ets. Un petó molt fort i bones fetes.

Conchita

Cuinetes-Carme ha dit...

Hola Teresa,
Quin taller més xulo oi?
Ja ens passaràs les receptes oi?
Un petó.

Teresa ha dit...

Hola Conchita! es que no podia dormir... estav ben desvetllad!!!
pDemà us passo les fotos! petó i bones festes!
Ana, a veure si demà faig les boles de coco i xoco i les poso, van ser un èxit! petó
Hola Carme, en aquest tallers ens ho passem molt bé, perquè ho fem tot nosaltres, el que fas t'ho emportes a casa. El que importa és que aprenem moltes coses!
Petó

MaryLou ha dit...

Quina pena, no vaig poder anar!!! ja estic molt millor, estic treballant des del dilluns 13, però encara no em trovo amb ganes de estar dereta tanta estona!
Petonets

starbase ha dit...

Caram, un matí complert. Ahir a la Marató de TV3 va sortir la Rusqui fent un torrò de xocolata amb arròs i ametlles. Suposo que debia ser un sistema similar. Ja veurem la recepta :)

Anònim ha dit...

Nena quina pinta i sembla fàcil. No pares eh!!! Quina manera de passar una bona estona, sembla divertit.
Una alumna avançada!!!!!

El plat blanc ha dit...

Quinn taller més guai! has fet un muntatge de fotos tan ben fet que pràcticament s'enten tot. Felicitats! Com podria apuntar-me en aquests tallers? Bones Festes!!!

Seguidors