ÍNDEX DE RECEPTES

30 de juny del 2016

MAGDALENES AMB XOCOLATA

No us passa que quan teniu una cosa en ment fins que no ho feu no pareu? doncs això m'ha passat amb aquestes magdalenes... tot i la calor que feia ahir les vaig fer!! de fet són 15 minuts de forn... però si, després s'ha de ventilar... quina caloreta feia a la cuina...Després quan veus i tastes el resultat ho agraeixes!! 
Estan súper, súper bones!!
MAGDALENES AMB XOCOLATA
Ingredients
125 g d'ous (dos de grans)
175 g de sucre
60 ml de llet
190 ml d'oli de girasol
210 g de farina de rebosteria
5 g de llevat (tipus Royal)
Extracte de vainilla (jo vaig posar un rajolí d'anís)
Un pessic de sal
Farcit
115 g de xocolata fonddant 70%
25 ml de nata líquida
Elaborac
En el bol de la batedora (si teniu elèctrica millor) posem els ous i el sucre, batem fins a que dobli el volum, fins a tenir una crema escumosa i blanquinosa. Incorporem l'oli i la llet i batem fins a que s'integrin  amb la barreja d'ous i sucre.
Afegim la farina, ela llevat i el pessic de sal , tamisats i continuem batent fins a tenir una barreja homogènia i fina, batem durant 2 minuts més, tapem amb film i deixem reposar a la nevera durant 1 hora, podeu deixar-la fins i tot fins l'endemà.
Abans d'omplir les càpsules de les magdalenes, preparem el farcit. En un bol posem la nata i la xocolata trossejada, escalfem al microones en tandes de 10 segons, per tal que no se'n cremi. Un cop calent remenem per a integrar-ho fins a tenir una barreja fina i brillant. (podeu desfer-ho al bany maria).
Posem les càpsules de paper per a les magdalenes en motlles metàl·lics o els que tingueu, d'aquesta manera no es deformen i queden unes magdalenes amb muntanyeta, que es lo seu! Omplim dos quartes parts de les càpsules amb la massa (jo ho faig amb la cullera de fer boles de gelat, també podeu posar la massa en una mànega pastissera, o omplir amb un cullerot... però amb la de gelat agafes la mateixa quantitat per a cada magdalena...), bé, un cop tenim posada la primera part de massa,  posem en el centre de cada una, una cullerada de ganache de xocolata, repartim la quarta part de massa de magdalena a cada una, tirem sucre per sobre, opcional.
Tindrem el forn preescalfat a 250º. Coem les magdalenes a una altura mitja del forn, a 210º, forn dalt i baix, durant 15 minuts (aneu mirant perquè dependrà una mica del forn).
Un cop cuites les traiem del motlle metàl·lic i deixem que es refredin damunt d'una reixeta i guardem, si duren...perquè segur que volaran!
Font: Gastronomia y Cia


3 comentaris:

LA COCINERA DE BÉTULO ha dit...

Molt esponjoses i amb sorpresa de xocolata, bonísimes.
Petons.

Miquel ha dit...

Siempre son bien recibidas las magdalenas y estas con el chocolate dentro mas todavía.
Bon cap de setmana

Cristina ha dit...

Enhorabona per haver encès el forn! jejejeje...Delicioses!

Seguidors