ÍNDEX DE RECEPTES

10 de juny del 2016

TROBADA BLÒGUERS A CALDES DE MONTBUI 4/06/2016

A les 9:30 en punt ens vam trobar al Museu Thermalia de Caldes de Montbui.
Ens van rebre amb les mans obertes tant l'Ajuntament, el Museu, el Consell Comarcal, l'Oficina de Turisme, I per agafar forces per a la jornada, ens van preparar un bon esmorzar amb productes del poble.
L'Oficina de Turisme ens va fer una visita guiada per la Vila, Termes Romanes, la Font del Lleó (que no pots marxar del poble sense haver passat el dit per l'aigua, que surt a 74º !),  la farmàcia Codina, Can Rius, abans balneari, el safareig termal La Portalera (aquí l'aigua surt a 45º) (encara en funcionament i amb horari per a roba blanca i de color)
Antiga Farmàcia Codina, des del 1810. Pastiller antic i primeres eines que van emprar per a fer el primer iogurt termal!
 Pastes Sanmartí, fideuers des del 1700, 9 generacions!
Safareig termal La Portalera, en plena activitat, amb horari per a roba blanca i de color... curiós! i gran mur per a estendre...
 Embotits Pedragosa, aquest any compleixen els 100 fent productes de qualitat!! La llonganissa 100% de carn de gall d'indi, boníssima!!
Pastisseria Muntada, on el  Joan ens havia preparat unes boníssimes mousses, una de coco amb pinya infusionada amb anís estrellat i una altra de xocolata i avellanes, no sabria quina quedar-me... bé... si, amb la de xoco!
Celler La Vallesana, amb els seus licors estrella, l'anís de taronja i Licor de Flors del Remei, licors elaborats des del 1918! Aixó si... fortets!
 Forn l'Espiga d'Or, on l'Esther i la Meritxell ens van engrescar amb tot el que fan al seu obrador! ah! i jo que no passo per cap poble sense provar la seva coca, aquí la fan boníssima...
Els platillos del Mirko Carturan, cuiner piamonts, adoptat pels calderins... que saben el què fan...
Tot estava deliciós! A més a més ens va sorprendre amb la preparació en directe d'un plat típic de la seva terra, uns macarrons amb anxoves i préssec fresc, boníssims!  A banda del luxe d'estrenar l'espai d'aquesta cuina!!
 Doncs ja sabeu, ben a prop tenim Caldes de Montbui que val la pena conèixer! Ah! i gaudir d'un bon bany termal als Banys Termals El Safareig, aquí !

5 comentaris:

LA COCINERA DE BÉTULO ha dit...

Ja es veu que ho veu passar d'allò més be, amb bona companyia i bons aliments. Una bona visita.
Petons.

La Cuina de l'Olga ha dit...

Ja vaig veure que vau tenir un dia esplèndid!
Petonets,
Olga

Anna Pigarda ha dit...

Moltes gràcies Teresa per venir! I per endolcir-nos el cafè amb aquella llepolia! Quina cosa més bona! Espero que ens retrobem ben aviat! Una abraçada molt forta!

Eva ha dit...

Quin gran dia Teresa!! i gràcies altre cop pel teu detallet ;). Un petó gran!

Bruixes a la cuina ha dit...

Perdoneu noies però és que em sembla que m'he perdut: vau estar a Caldes un dia o un cap de setmana sencer??!!!? Quin programa!!! Sensacional!!!
Una abraçada

Seguidors