ÍNDEX DE RECEPTES

6 de juny del 2016

NÚVOLS BANYATS AMB XOCOLATA

 
Aquest dissabte vaig anar a la trobada bloguera, organitzada pels amics Anna i Jordi del blog Retalls de cuina, " #gastroThermalia", a Caldes de Montbui. Vam passar un  dia fantàstic, n'he de fer un petit resum per a ensenyar-vos tot el que vam visitar, aprendre i menjar... que déu ni do del que hi vam posar...Com us dic vam passar un gran dia en molt bona companyia. Des d'aquí, moltes gràcies als organitzadors Anna i Jordi, al Museu Thermalia, en especial a la Judith, que és un encant! i a l'Ajuntament, i a la resta de col·laboradors que hi han participat!
Em feia molta il·lusió preparar alguna coseta per a tots els bloguers, però el temps se'm tirava a sobre... havia de ser cosa ràpida però bona! i se'm va acudir aquesta llaminadura... que va anar molt bé per acompanyar el cafetó de després del dinar, que us avanço va ser al restaurant de Mirko Carturan, molt, molt recomanable! Van, vam estar tots molt contents i agraïts!
NÚVOLS BANYATS AMB XOCOLATA
Ingredients
Una bossa de núvols
Xocolata 70% (la que agradi...)
Brotxetes
Preparació
Punxem un núvol a cada pal de brotxeta. Tallem a trossets la xocolata i la desfem al bany maria, jo en reservo una mica per afegir-la un cop la del foc s'ha desfet, d'aquesta manera baixo la temperatura de la xocolata, i l'acabo de temperar fins a que estigui a uns 37º. Si no teniu termòmetre tampoc cal mirar tant prim amb aquesta preparació, quan la noteu a la temperatura del cos ja podreu anar banyant els núvols, i els anem deixant damunt de paper sulfuritzat, deixem que es refredi i torni a tenir una textura forta. Reservarem a la nevera, sobretot ara que ja fa calor!







8 comentaris:

No tot són postres ha dit...

Oooohhhh, jo no vaig poder venir, però en vuuuuull!!!!!
Ptnts
Glòria

Cristina ha dit...

Jijiji....m'hauria fotut tot el gotet...Deliciosos.

LA COCINERA DE BÉTULO ha dit...

Una llaminadura molt bona. Nuvols més xocolata una bona combinació i si els fiques a la nevera ben fresquets encara més.
Petons.

Palmira POM ha dit...

Això ho hem de fer a casa amb la nena!
Quina enveja aquestes trobades nenes, quina enveja!
Petons
palmira

Anna Pigarda ha dit...

Vull agrair-te primer de tot que vinguessis! Va ser genial tornar a coincidir i que t'ho passassis tan bé a la trobada! I després agrair-te també que ens regalessis aquesta llepolia tan i tan bona...! Quin dolç més fàcil de fer i que bo que era! A casa també el farem! Una abraçada ben forta i fins ben aviat!

trifasic de baileys ha dit...

això si que és un pecat!! quin vici!! petons

Miquel ha dit...

Una buena idea fácil y "llaminera".
petons

Eva ha dit...

Gràcies Teresa per aquesta llaminadura, un dolç genial per rematar un dia dels bons, va ser una alegria tornar a coincidir amb tu, ens veiem a la propera!! Un petó!!

Seguidors