Ara fa uns dies em vaig autoregalar un motlle de Nordic Ware! Són molt xulos!, desemmotllen molt bé!! i a les que som cuinetes ja sabeu que no ens importa tenir-ne un més... és com un bici...
Aquest d'avui és ben xocolater! i vegà... però molt bo!! i molt fàcil...
BUNDT CAKE DE XOCOLATA
Ingredients
- 90 g de cacau en pols
- 180 g de panelaç
- 120 g de maicena
- 120 g de farina d'arròs
- 1 sobre de llevat Royal
- 200 ml d'oli de girasol
- 40 g d'oli de coco
- 240 ml de llet de soja
- 2 ous de lli (2 cullerades soperes de lli molt + 90 ml d'aigua) S'ha de deixar reposar per a que espesseixi
- Vainilla
- Pessic de sal
Preparació
En un bol posem la maicena, la farina d'arrós i la panela, barregem bé, hi afegim la sal i la vainilla en pols i el llevat Royal, afegim l'oli de girasol i el de coco i barregem, amb barilles manuals, fegim la llet de soja i integeem tot bé, per acabar afegim el cacau i barregem amb compte amb barilles manuals. Només ens quedarà afegir els ous de lli, barrejar i abocar en un motlle prèviament engreixat.
Courem a 180º , amb el forn preescalfat, durant uns 45 minuts, dependrà del motlle, del forn... anem-lo punxant per saber si està cuit.
1 comentari:
MMM un espectacle de color y segur que está bonissim.
Una abraçada.
Publica un comentari a l'entrada