Ahir vaig bufar aquest pastís, que vaig fer sense gaires ganes donada la situació... no va poder venir cap fill... així que va ser un aniversari en petit comité, dos i "san se acabó" (no se si s'escriu així...).
El tenia pensat i guardat des de feia temps. És molt fàcil de fer, i molt bo! vegà total... ho dic perquè a la família n'hi ha uns quants... per això ara faig més coses veganes, la veritat és que són ben bones!!
És de te macha, al bloc tinc alguna altra recepta amb aquest te, que ja veieu el color que dona tan bonic.
Bé, un aniversari diferent amb un pastís diferent... però animats i endavant!!
Salut per a tothom!
PASTÍS D'ANIVERSARI DE TE MACHA
Ingredients
Base
150 g d'admetlles torrades (amb pell i tot) (també pot ser barreja de fruits secs)
100 g de dàtils
1 c/s d'oli de coco
Crema
200 g d'anacards crus (remullats durant 4 hores)
1 llauna de llet de coco (400 ml)
120 g de dàtils
2 c/s de suc de llima o llimona
Pessic de sal
1 c/s de te macha
Decoració
Te macha
I el que us agradi més posar!! (fruites vermelles, aquestes de massapà, festucs picadets...)
Preparació
Per a fer la base piquem tots els ingredients en el robot que tinguem (jo amb la Tmx, vel 7), fins tenir la consistència que necessitem per a folrar la base del motlle.
Per a que després desemmotlli bé del lateral vaig posar a tot el voltant plàstic especial, d'acetato.
Aboquem la barreja en el motlle i la repartim bé per la base, que quedi per un igual el gruix. Reservem a la nevera.
Fem la crema posant tots els ingredients en el robot, triturem molt bé fins a tenir una crema fina (amb Tmx vel 5-10 uns 30 segons)
Aboquem la crema en el motlle i reservem al congelador durant 4 hores pper a que agafi consistència, després el podem posar a la nevera. També podeu tenir-lo al congelador i 1/2 h abans de servir el traiem a temperatura ambient.
El decorem empolvorant amb te macha i el que vulguem afegir...
2 comentaris:
Que pinta más buenisima tiene, gracias por esta estupenda receta
MOLTES FELICITATS!!!
El pastis.......mmm pura delicia.
Una abraçada.
Publica un comentari a l'entrada