La recepta del Cheese Cake de torró vegà, que us porto avui, m'ha agradat moltíssim!! Ara que ve Nadal es una bona opció per a les postres d'un dia de festa!
Jo el vaig acabar amb una fina cobertura de xocolata, però podem fer-lo més nadalenc... com ens agradi!
Ja us dic, un resultat excel·lent!!
CHEEESE CAKE DE TORRÓ, VEGÀ
Ingredients
Per a la base de galeta
200 g de galetes (jo vaig fer-la amb galetes Lotus, que són molt torradetres (al Mercadona en tenen)
30 g d'oli de coco (si el tenim `lid el desfem al microones mateix)
Crema de formatge i torró
250 g d'ametlles torades (amb pell i tot)
200 g de nata vegetal (Posseu una llauna de llet de coco 2 dies a la nevera, quedarà l'aigua a sota i la nata a sobre, no barregeu pas al traure de la nevera...
200 g de formatge crema vegà
1 c/p de canyella en pols
100 g de sirope de àgave (xarop d'atzavara)
2 g d'agar agar
25 ml d'aigu
Preparació
Fem la base
En el robot que tinguem per a triturar posem les galetes i triturem fins a tenir la textura que ens agradi, més o menys fina. Hi afegim l'oli de coco i barregem bé. Cobrim el fons d'un motlle d'uns 18 cm, jo hi poso també paper vegetal i pel voltant cobreixo amb acetat, per a desemmotllar fàcilment. Premem bé per a que quedi la base ben compacta, i reservem al congelador, per a que s'endureixi.
Fem la crema de formatge
Sense rentar el got del robot, jo amb Thermomix, hi posem les ametlles torrades i triturem bé, primer a una velocitat mitja, 3-4, uns 4 minuts, desprès a velocitat més forta, 8, i fins a aconseguit una crema d'ametlla, costa una m ica perquè l'ametlla ha de deixar anar l'oli i formar la crema d'ametlla. Un com aconseguida hi afegim la resta d'ingredients, menys l'agar a gar, i triturem molt bé fins a tenir una crema fina.
En un cassó bullim 25 ml d'aigua, quan bullki hi afegim l'agar agar, remenem i coemdun minut, l'incorporem a la crema i cuinem 2 minuts a vel. 1, 90º. Ja tindrem la crema preparada!
Traiem el motlle del congelador, hi aboquem la crema, donem uns copets per a que quedi ben repartida i deixem refredar a temperatura ambient, després la reservem a la nevera.
Millor fer-la el dia abans, i l'endemà desemmotllar i decorar per a servir-la!
2 comentaris:
Fa molt bona pinta.
Una abraçada.
Té molt bona pinta Teresa, de ben segur que està boníssim.
Petons.
Publica un comentari a l'entrada