ÍNDEX DE RECEPTES

3 de desembre del 2020

CHEESE CAKE DE TORRÓ, VEGÀ

 

La recepta del Cheese Cake de torró vegà, que us porto avui, m'ha agradat moltíssim!! Ara que ve Nadal es una bona opció per a les postres d'un dia de festa!  
Jo el vaig acabar amb una fina cobertura de xocolata, però podem fer-lo més nadalenc... com ens agradi!
Ja us dic, un resultat excel·lent!!
CHEEESE CAKE DE TORRÓ, VEGÀ
Ingredients
Per a la base de galeta
200 g de galetes (jo vaig fer-la amb galetes Lotus, que són molt torradetres (al Mercadona en tenen)
30 g d'oli de coco (si el tenim `lid el desfem al microones mateix)
Crema de formatge i torró
250 g d'ametlles torades (amb pell i tot)
200 g de nata vegetal (Posseu una llauna de llet de coco 2 dies a la nevera, quedarà l'aigua a sota i la nata a sobre, no barregeu pas al traure de la nevera...
200 g de formatge crema vegà
1 c/p de canyella en pols
100 g de sirope de àgave (xarop d'atzavara)
2 g d'agar agar
25 ml d'aigu
Preparació
Fem la base
En el robot que tinguem per a triturar posem les galetes i triturem fins a tenir la textura que ens agradi, més o menys fina. Hi afegim l'oli de coco i barregem bé. Cobrim el fons d'un motlle d'uns 18 cm, jo hi poso també paper vegetal i pel voltant cobreixo amb acetat, per a desemmotllar fàcilment. Premem bé per a que quedi la base ben compacta, i reservem al congelador, per a que s'endureixi.
Fem la crema de formatge
Sense rentar el got del robot, jo amb Thermomix, hi posem les ametlles torrades i triturem bé, primer a una velocitat mitja, 3-4, uns 4 minuts, desprès a velocitat més forta, 8, i fins a aconseguit una crema d'ametlla, costa una m ica perquè l'ametlla ha de deixar anar l'oli i formar la crema d'ametlla. Un com aconseguida hi afegim la resta d'ingredients, menys l'agar a gar, i triturem molt bé fins a tenir una crema fina.
En un cassó bullim 25 ml d'aigua, quan bullki hi afegim l'agar agar, remenem i coemdun minut, l'incorporem a la crema i cuinem 2 minuts a vel. 1, 90º. Ja tindrem la crema preparada!
Traiem el motlle del congelador, hi aboquem la crema, donem uns copets per a que quedi ben repartida i deixem refredar a temperatura ambient, després la reservem a la nevera. 
Millor fer-la el dia abans, i l'endemà desemmotllar i decorar per a servir-la!

Font: lagloriavegana










2 comentaris:

lolines ha dit...


Fa molt bona pinta.
Una abraçada.

LA COCINERA DE BÉTULO ha dit...

Té molt bona pinta Teresa, de ben segur que està boníssim.
Petons.

Seguidors