Un pa de pessic que s'ha de guardar per què està súper bo! És apte per a vegans, no porta ni ou, però tothom en voldrà provar i repetirà!
Queda molt esponjós i gustós!
Ja l'he fet vàries vegades i ara que el tindré al blog encara millor!
Va la recepta!
PA DE PESSIC DE LLIMONA
Ingredients
300 g de farina de blat tamisada
120 g de sucre o eritritol (en el meu cas de coco)
16 g de llevat tipus Royal100 g d'oli d'oliva
125 g de iogurt vegetal natural
125 ml de Vichy Catalán
20 ml de suc de llimona
Pell d'una llimona ratllada
Preparació
En un bol barregem els ingredients secs, hi afegim els líquids i barregem molt bé.
Engreixem un motlle d'uns 18 cm, si és més gran no quedarà tant alt per les quantitats de la recepta.
tindrem el forn preescalfat a 180º.
Coem durant 40 minuts, el punxem per a comprovar que ja està cuit.
Traiem del forn i deixem que perdi una mica de temperatura abans de desemmotllar-lo i deixar-lo damunt una reixeta per a que refredi completament.
* la recapta és de @lagloriavegana
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada