ÍNDEX DE RECEPTES

3 d’abril del 2020

BUNYOLS DE VENT

Avui divendres! toca fer bunyols de vent!! L'altre dia vaig contactar amb el chef Eugeni Muñoz, que porta una pastisseria a Sant Vicents Dels Horts i molt amablement hem va passar la recepta dels bunyols de vent, ell els fa farcits de crema... han d'estar de muerte!, jo de vent perquè ja mengem prou i aquests dies no ens belluguem...
Molt bons!!
BUNYOLS DE VENT
Ingredients
373 g de llet
37 g de sucre
7 g de Marraquina (Amaretto)
224 g de farina fluixa
3 g d'impulsor
Ous sencers 280 g
75 g d'anís
Preparació
Posem a bullir la llet amb el sucre, quan arrequi el bull hi afegim la farina tamisada amb el llevat i coem uns minuts sense deixar de remenar.
Traiem del foc i ho posem a la batedora (també es pot fer a mà), incorporem l'anís i l'amaretto, poc a poc afegim els ous, fins que un no està integrat no afegim el seguent.
Quan tenim la massa ben homogènia i fina la posem dins d'un mànega per anar fent els bunyols i fregir-los en abundant oli a uns 180º. Si no tenim mànega els podem fer amb un cullera.
A mesura que els anem coent i traiem del foc els ensucrem!







Seguidors